14 juli 2011

Mr. Fresh


Si hei til min nye radio - Mr. Fresh! Sykt ROSA og utrolig nusselig! Kjøpt på Clas Olson til en billig penge, faktisk så billig at man kanskje burde kjøpt en i hver farge? 

Uansett er den festlig å se på der den står, og kommer nok til å bli flittig brukt i mitt nye hjem :) Den har allerede fått seg en liten venn, som også er rosafan! 

10 juli 2011

And the rain keeps falling..

  Det gir seg ikke dette været! Selv om jeg sitter i kassa på Rema store deler av dagen, hadde det vært fint å se sola de gangene jeg faktisk har fri.. 

I dag er det søndag, og den skal nytes! Jeg har huset for meg selv, og har radioen på fullt :) Vurderer å sy litt videre på prosjektene mine, men det er litt skummelt uten mamma kjenner jeg. Er ferdig med min første pute nå, men kan ikke si at jeg klarte det heelt selv enda. Hehe, så får vi se hva som kommer ut av en uke alene med symaskinen. Det kan jo hende at jeg får dreisen på det og?! Skal legge ut bilder forløpende, må bare lade kamera først ;)

Og så har jeg fått meg enda et nytt prosjekt, kommer bilder snart! 

God søndag til dere som leser bloggen :) 

07 juli 2011

Smak av sommer


Sommer på et strå
 blå vitaminpiller
fanget mellom røde fingre

regnet drypper i håret
lukten av gress
smaken av sommer 

05 juli 2011

Stoff & Stil

I dag har mamma og jeg vært på jentetur til Stoff & Stil i Åsane :) Det var kjempekoselig, og de hadde så mye fint! Tror vi var der inne i over to timer, og vi tok med oss tre store bæreposer hjem. Etterpå var det kaffe og baguett i solveggen. Endelig fint vær her nå, hele 20 grader faktisk! 


Så nå må jeg bare lære meg å sy :P Men hvor vanskelig kan det være å sy noen puter? Hvis det går bra, blir det nok noen flere småprosjekter utover sommeren. Skal legge ut bilder av resultatet etterhvert ;) Men nå skal jeg på tur med hestene og to venninner i skogen - vi blogges!

04 juli 2011

På flyttefot

I to år har jeg bodd på sjarmerende Bakklandet i Trondheim. Det er det kosligste strøket i byen, uten tvil! Her er det søte små butikker og gatekafèer, blomster i vinduskassene og måkeskrik. Folk er ute og går søndagstur og turistene står utenfor vinduet vårt og tar bilder. Vi har faktisk bodd i selve brygga, med utsikt rett over til Peppes i kjøpmannsgata. Bølgeskvulp og sjøluft har vært en naturlig del av hverdagen.

Her kommer noen bilder fra min tid i den historiske og verneverdige brygga på Bakklandet :) Takk til alle som har vært på besøk og gjort hverdagen vår utrolig koselig! Og takk til min søte samboer Ingvild :)


Jeg kommer til å savne å mate måkene ut vinduet!

Der det er hjerterom er det husrom!

Litt spennende når isflakene får det til å knake i hele brygga..

Den nydelige utsikten vår! Nidelven er vakker <3
Nygata <3 Bildet er lånt fra gulesider.no
Det har vært en flott tid i Nygata 10c, men nå er det på tide å komme seg videre. Og det blir ikke dårligere, jeg flytter nemlig bare noen hundre meter lenger opp i bakken - til Singsaker. Snobbestrøket i byen hvor trønderne sier jeg og meg! Under ser dere villaen jeg skal bo i, vinduet til høyre for døra er rommet mitt :) Gleder meg til å bo her med tre herlige jenter!

Mitt nye hjem! bilde fra gulesider.no

Sommergaven

Mine herlige foreldre innførte for mange år siden det vi kaller "Sommergaven". Det er en fin tradisjon synes jeg! Hver av ungene får litt penger hver til å kjøpe noe fint for. Tidligere gikk det i oppblåsbare badedyr og sommerkjoler. Men da kjøpesenteret hadde nattåpent og masse salg for noen uker siden, slo jeg til! Jeg er nemlig på flyttefot, og skal innrede et helt rom for meg selv til høsten. Og da trenger jeg noe nytt og fint:)

Siden det var halv pris på det meste, fikk jeg med meg hjem to store puter, et sengesett OG et herlig teppe! Jeg er storfornøyd, det gir en veldig behagelig stemning i rommet. Litt nye farger for meg, men sammen med hvit vegg tror jeg det blir en flott basisfarge i mitt nye rom :)